home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Online cursus van de maand: Leer ALLES van… Excel!

ma 16 mei 2022

Ken je getallen is ons thema deze maand. Daar hoort natuurlijk ook werken met getallen bij. Het bekendste computerprogramma om allerlei berekeningen uit te voeren is Excel. En dat is niet alleen handig voor op het werk, maar ook privé, bijvoorbeeld voor het bijhouden van het huishoudboekje. Leer alle praktische toepassingen in de gratis online cursus die we deze maand uitlichten: Leer ALLES van… Excel!

Meer weten over Excel?

Volg gratis online cursussen met je abonnement

Wat kun je nog meer met je bibliotheekabonnement dan boeken lenen? Nou, veel. Bijvoorbeeld één van de 160 online cursussen volgen van de onlinebibliotheek (je weet wel, waar je ook e-books en luisterboeken kunt lenen met je abonnement). En ook hiervoor geldt: met je abonnement is het allemaal gratis, dus je mag ze ook alle 160 volgen.

Het is een breed scala aan onderwerpen, zoals werk (solliciteren, functioneringsgesprek, timemanagement…), gezondheid (slapen, burn-out, vitaliteit) en persoonlijke kracht (kritisch denken, sociale intelligentie en de kracht van falen). Elke maand lichten we een cursus uit.