home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Boeken bezorgd bij je thuis

Onze gratis service die boeken bij je thuis brengt als je minder mobiel bent

Bibliotheek aan Huis

Boekenbezorgservice

De bibliotheek is de plek waar letters verhalen worden. Verhalen over geschiedenis, liefde, sport, de wereld: verhalen die je wereld verruimen! Verhalen moeten ook toegankelijk zijn als je wat minder mobiel bent. Daarom hebben wij de boekenbezorgservice Bibliotheek aan huis!

Ben je een leesliefhebber en – om wat voor reden dan ook – minder mobiel? Lukt het daarom niet om bij de bibliotheek of een Buurtplein te komen om zelf boeken te lenen? En lees je liever niet online? Dan is de gratis boekenbezorgservice Bibliotheek aan Huis misschien wel iets voor jou. Wij bezorgen de boeken die je uitkiest bij je thuis. En voor wie wil: bij het bezorgen is er ook tijd om een praatje te maken en een kopje koffie te drinken.

Zo werkt het

  • Bel naar de bibliotheek (030-6045834) of stuur een e-mail naar: klantenservice@bibliotheeknieuwegein.nl
  • We bespreken je wensen en voorkeuren wat betreft de boeken. Bij een standaardabonnement is de service gratis. Heb je nog geen abonnement? Dan helpen wij je met het afsluiten van een abonnement.
  • Eén van onze vrijwilligers van de Bibliotheek Nieuwegein komt de boeken, na het maken van een afspraak, bij je thuisbezorgen.
  • Na de leentermijn haalt de vrijwilliger boeken weer op en brengt natuurlijk weer nieuwe mee.
  • Veel leesplezier!