home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Als lid van de bibliotheek heb je toegang tot de Bibliotheek WiseApp. Met deze gratis app kun je materialen zoeken in de catalogus en andere zaken regelen. Zo kun je bijvoorbeeld boeken verlengen, reserveren en je openstaande bedragen inzien. Je ziet ook welke titels je al eerder hebt geleend en op basis hiervan ontvang je automatisch nieuwe leestips. 

Via de Bibliotheek WiseApp kun je ook materialen verlengen of reserveren voor familieleden. Als je hier gebruik van wilt maken, vraag je eenmalig een machtiging aan via ‘relaties’ in het hoofdmenu van de app. 

Hoe kan ik de Bibliotheek WiseApp gebruiken? 

Je kunt de app downloaden in de App Store of de Google Play Store. Om gebruik te maken van de app, moet je je eerst aanmelden. Dat doe je met je pasnummer – dat begint met 083 – en hetzelfde wachtwoord dat je gebruikt om in te loggen op onze website. 


De verschillende collecties

Als bibliotheeklid heb je toegang tot vele digitale bronnen en diensten. Er gaat een digitale wereld voor je open. Met een actuele collectie van ruim 70.000 materialen en toegang tot diverse databanken en naslagwerken, vind je in onze bibliotheek, letterlijk en figuurlijk, een schat aan informatie en inspiratie voor het leven.  

Abonnementen en lid worden

Zoveel mensen, zoveel wensen! Kies daarom het abonnement dat het beste bij jou past, inclusief alle ledenvoordelen. 

Veelgestelde vragen

Waar kan ik studeren? Organiseren jullie ook activiteiten? Hoe kan ik mijn boeken verlengen? Kan ik boeken reserveren?

Contact

Wat is het adres van Bibliotheek Nieuwegein? Wat zijn de openingstijden van de bibliotheek en de Buurtpleinen?