home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Ouder-kindochtend

Voor alle (groot)ouders/verzorgers en hun (klein)kinderen (van 0 t/m 3 jaar)

Bekijk de agenda

Elke woensdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur organiseren wij een Ouder-kindochtend. Alle (groot)ouders/verzorgers en hun (klein)kinderen zijn welkom!

Kom langs voor een kopje koffie of thee, een praatje, een lezing of een workshop, terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn. Extra leuk: als je 25 keer meedoet aan de Ouder-kindochtend, krijg je een gratis jaarabonnement. Vul hiervoor de strippenkaart in bij elke bijeenkomst.

Lees ook: Jouw kind en de bibliotheek – boordevol tips over (voor)lezen.

Maandthema’s

We werken met maandthema’s die door (groot)ouders/verzorgers worden bepaald. Op basis van dit thema nodigen wij partners – zoals het consultatiebureau – uit, die iets kunnen vertellen over het thema of hier een workshop over geven. Denk bijvoorbeeld aan tips over gezonde voeding, yoga voor groot en klein of leerzame apps voor de allerkleinsten.  

Deelname aan de Ouder-kindochtend is gratis. Houd er rekening mee dat er tijdens de zomerstop geen Ouder-kindochtenden worden georganiseerd.

Meer informatie

Wil je meer informatie ontvangen of heb je een idee voor een thema? Neem dan contact op met Susanne Mol: susanne.mol@bibliotheeknieuwegein.nl of 030 – 227 32 74.