home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Portretkunst van Estelle Evers

di 10 mei 2022

Kunstenares Estelle Evers exposeert tot eind juni in de bibliotheek met haar portretten. Over haar werk zegt ze: “Ik maak moderne portretkunst geïnspireerd door hedendaagse kunst en ben geïnteresseerd in het persoonlijke verhaal dat zich achter de ogen verschuilt.

In 2012 heb ik mijn Master behaald in Film Televisie en Theaterwetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Nu ben ik fulltime kunstenares bij mijn eigen onderneming Galerie Estelle. Ik focus mij vooral op schilderkunst (acryl en olieverf). Ik neem ook graag een zijstap in onder andere aquarelle, digitale art & print, pen en marker-art.


Kernwoorden die mijn werk passen zijn: modern, pop, woman-empowerment, storytelling, hoog contrast, kleurrijk, close-up, portretwerk, online content creation. Mijn proces deel ik namelijk met mijn volgers op mijn social media kanalen!”