home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

PLUS-café: Laat je horen!

ma 27 feb 2023

Elke maandag van 14:30 – 16:00 is er bij bibliotheek De tweede verdieping het PLUS-café. In de maand maart gaan we aan de slag met het thema: Laat je horen!

Op maandag 6 maart komt Theater DE KOM op bezoek om samen met het PLUS-café het nieuwe theaterprogramma ‘Kom Op Dinsdag’ samen te stellen. Wat zou jij graag terug willen zien op het podium?

Naar de stembus

De Provinciale Statenverkiezingen komen eraan. Op maandag 13 maart geeft Hanny Plomp-van Rheenen, gemeenteraadslid namens D66, een lezing over democratie en over wat jezelf in Nieuwegein kunt doen om je stem te laten horen. Daarnaast zal Statenlid Marianne de Widt vertellen over de Provinciale Staten en waarom het zo belangrijk is om te gaan stemmen.

Zangworkshop

Altijd al willen zingen in een popkoor? Doe dan op maandag 20 maart mee aan een zangworkshop onder leiding van Raimond Metting van Popkoor Hold The Line. Deze workshop vindt plaats in Theater DE KOM.  

Het PLUS-café is het lifestyle-café voor bewuste 55-plussers uit Nieuwegein en omgeving, met activiteiten en workshops rondom gezondheid, lifestyle, cultuur, digitale media of de actualiteit.


Toegang tot het PLUS-café is gratis en op inloop. Doe gezellig mee!