home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Op zoek naar jou!

vr 24 sep 2021

Een goed georganiseerde en servicegerichte planner en organisator met een positieve uitstraling…. Een inspirerende collega die met zich met enthousiasme inzet voor een excellente dienstverlening aan de klanten… Bibliotheek De tweede verdieping heeft diverse vacatures openstaan. Ook kunnen we nog vrijwilligers gebruiken voor bijvoorbeeld Taalvisite. Ben jij degene die we zoeken?

Let op: deze vacatures zijn inmiddels vervuld. Benieuwd naar andere vacatures? Kijk hier.

Expert medewerker planning en organisatie (20 uur per week)

Ben jij een goed georganiseerde en servicegerichte planner en organisator met een positieve uitstraling? Ben jij jouw omgeving vaak nét een stap voor en zorg jij ervoor dat de programmaleider soepel en foutloos voorbereid is op de nieuwe dag? En ben jij op zoek naar uitdagende baan bij een innovatieve bibliotheek? Stuur dan je cv en korte motivatie uiterlijk 11 oktober 2021 naar: secretariaat@detweedeverdieping.nu (o.v.v.  expert planning en organisatie). Klik hier voor meer informatie.

Medewerker klantenservice (20 uur per week)

Ben jij een inspirerende collega die met zich met enthousiasme inzet voor een excellente dienstverlening aan de klanten? Zorg jij ervoor dat alles in de uitleenuren op rolletjes loopt en draag jij – soms ook buiten de uitleenuren – enthousiast bij aan de activiteiten? En ben jij op zoek naar een leuke baan bij een bijzondere bibliotheek waar altijd wat te doen is? Kies dan de vorm die bij je past en laat daarmee zien dat je bij De tweede verdieping past. Stuur dit voor 11 oktober 2021 naar: secretariaat@detweedeverdieping.nu o.v.v. medewerker klantenservice. Klik hier voor meer informatie.

Vrijwilligers gezocht

Wil jij je inzetten voor Nieuwegeinse kinderen met een taalachterstand? Word vrijwilliger bij bibliotheek De tweede verdieping! Het project Taalvisite richt zich op het verkleinen van taalachterstand en het vergroten van leesplezier bij kinderen. Vrijwilligers lezen 15 weken lang voor en doen taalspelletjes bij de kinderen thuis of in de bibliotheek – natuurlijk conform de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor meer informatie over al onze vrijwilligersvacatures.