home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Online cursus van de maand: je eigen podcast beginnen

vr 16 jul 2021

We zijn in Nederland tijdens de lockdown veel meer gaan wandelen. En tijdens het wandelen luisteren we (vaak) naar podcasts. Maar hoe maak je nou zelf een podcast? Dat leer je in de cursus van de maand. In de cursus leer je o.a. welke voorbereidingen je moet treffen, welke spullen je nodig hebt, hoe je een opname bewerkt en hoe je die publiceert. Nu nog alleen een goed onderwerp voor je podcast. Wat dacht je van wandelen?

Volg gratis online cursussen met je abonnement

Wat kun je nog meer met je bibliotheekabonnement dan boeken lenen? Nou, veel. Bijvoorbeeld één van de 160 online cursussen volgen van de onlinebibliotheek (je weet wel, waar je ook e-books en luisterboeken kunt lenen met je abonnement). En ook hiervoor geldt: met je abonnement is het allemaal gratis, dus je mag ze ook alle 160 volgen.

Het is een breed scala aan onderwerpen, zoals werk (solliciteren, functioneringsgesprek, timemanagement…), gezondheid (slapen, burn-out, vitaliteit) en persoonlijke kracht (kritisch denken, sociale intelligentie en de kracht van falen). Elke maand lichten we een cursus uit.