home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Online cursus van de maand: Feedback vragen

di 21 mrt 2023

De maand maart staat in het teken van kiezen en identiteit. Ik ben alles, was het thema van de Boekenweek. Tevreden zijn met jezelf is belangrijk, maar misschien heb je ook behoefte om anderen te vragen wat ze van jou en je functioneren vinden. Dat kan best moeilijk zijn, vandaar dat er een cursus is die je leert om om feedback te vragen. Je leert hierin onder andere om je imperfectie te accepteren en je emoties onder controle te houden bij het krijgen van feedback. Ben jij moedig genoeg voor de cursus Feedback vragen?

Meer weten over feedback geven?

Wat kun je nog meer met je bibliotheekabonnement dan boeken lenen? Nou, veel. Bijvoorbeeld één van de 160 online cursussen volgen van de onlinebibliotheek (je weet wel, waar je ook e-books en luisterboeken kunt lenen met je abonnement). En ook hiervoor geldt: met je abonnement is het allemaal gratis, dus je mag ze ook alle 160 volgen. Je logt in met je bibliotheekgegevens.

Volg gratis online cursussen met je abonnement

Het is een breed scala aan onderwerpen, zoals werk (solliciteren, functioneringsgesprek, timemanagement…), gezondheid (slapen, burn-out, vitaliteit) en persoonlijke kracht (kritisch denken, sociale intelligentie en de kracht van falen). Elke maand lichten we een cursus uit.