home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Online cursus van de maand: Doen waar je blij van wordt

do 16 dec 2021

December is een feestmaand. Voor sommigen is het ook een maand met verplichtingen en dat is jammer, want in een feestmaand zou je eigenlijk alleen maar dingen moeten doen waar je blij van wordt. Voor iedereen die daarbij een beetje hulp kan gebruiken is er de online cursus Doen waar je blij van wordt.
Probeer het gelijk maar uit met deze cursus. Er is geen enkele verplichting om mee te doen. Doe het alleen als je daar blij van wordt.

Meer weten over blij worden?

Volg gratis online cursussen met je abonnement

Wat kun je nog meer met je bibliotheekabonnement dan boeken lenen? Nou, veel. Bijvoorbeeld één van de 160 online cursussen volgen van de onlinebibliotheek (je weet wel, waar je ook e-books en luisterboeken kunt lenen met je abonnement). En ook hiervoor geldt: met je abonnement is het allemaal gratis, dus je mag ze ook alle 160 volgen.

Het is een breed scala aan onderwerpen, zoals werk (solliciteren, functioneringsgesprek, timemanagement…), gezondheid (slapen, burn-out, vitaliteit) en persoonlijke kracht (kritisch denken, sociale intelligentie en de kracht van falen). Elke maand lichten we een cursus uit.