home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Online cursus van de maand: ademhalen

ma 16 aug 2021

Augustus is een maand voor veel Nederlanders om even op adem te komen. Maar eigenlijk zou je altijd aandacht moeten hebben voor je ademhaling. De online cursus Ademhalen zegt daarover: ‘Niets heeft zoveel invloed op je mentale en fysieke gesteldheid als ademhalen.’ In deze cursus neem je je eigen ademhaling onder de loep en leer je welke factoren een goede ademhaling kunnen belemmeren. Gun jezelf meer lucht en volg deze Cursus van de Maand.

Meer weten over ademhaling?

Volg gratis online cursussen met je abonnement

Wat kun je nog meer met je bibliotheekabonnement dan boeken lenen? Nou, veel. Bijvoorbeeld één van de 160 online cursussen volgen van de onlinebibliotheek (je weet wel, waar je ook e-books en luisterboeken kunt lenen met je abonnement). En ook hiervoor geldt: met je abonnement is het allemaal gratis, dus je mag ze ook alle 160 volgen.

Het is een breed scala aan onderwerpen, zoals werk (solliciteren, functioneringsgesprek, timemanagement…), gezondheid (slapen, burn-out, vitaliteit) en persoonlijke kracht (kritisch denken, sociale intelligentie en de kracht van falen). Elke maand lichten we een cursus uit.