home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Nieuwjaarsfeest voor alle Nieuwegeiners

di 24 dec 2019

Op maandag 6 januari 2020 wordt in Nieuwegein het nieuwe jaar ingeluid; een bijzonder jaar waarin wij 75 jaar vrijheid vieren. Samen met de gemeente organiseren DE KOM, Verbindion Nieuwegein, bibliotheek De tweede verdieping en MOvactor een feestelijk avond vol Nieuwegeins talent. Onder anderen ‘spoken word artist’ en rapper Freez, dichter Azar Tishe, ud-speler Monir Goran, zangeres Ruth Elings en het Nieuwegeins Amateur Symfonieorkest zorgen voor een dynamisch programma waarin vrijheid centraal staat. Ook reikt burgemeester Frans Backhuijs traditiegetrouw de nieuwe jongerenlintjes uit. Het nieuwjaarsfeest is voor alle Nieuwegeiners, dus wees welkom!

Het zaalprogramma start om 19:30 uur. U kunt zich hiervoor aanmelden tot 31 december via nieuwjaarsfeest@dekom.nl o.v.v. van het aantal personen.

Vanaf 20.30 uur is iedereen welkom om te proosten op het nieuwe jaar. Onder het genot van een glaasje bubbels kan er gedanst worden op de muziek van de band Dancing Barefoot, aanmelden voor deze afterparty is niet noodzakelijk.

Nieuwjaarsfeest 2020 | locatie: DE KOM | 19.00 ontvangst | 19.30 start zaalprogramma (aanmelden noodzakelijk) | 20.30 start afterparty (aanmelden niet noodzakelijk)