home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Doe mee met de Nieuwegeinse Nieuwjaarsquiz

do 17 dec 2020

Op vrijdagavond 8 januari vieren we samen, online, de start van 2021 en de aftrap van 50 jaar Nieuwegein! Dat doen we met een leuke quiz, muziek en mooie prijzen.

Vanuit je huiskamer meedoen

Ga er thuis lekker voor zitten met een drankje en een hapje binnen handbereik om deel te nemen aan de quiz. Live vanaf het podium van de grote zaal in DE KOM wordt de quiz gestreamd, zo jouw huiskamer in!

Presentator Oscar Kocken en burgemeester Frans Backhuijs trappen namelijk samen het jaar af en nemen je mee met 50 vragen over Nieuwegein. Tussen de vragenrondes door draait DJ Vrijmoed lekkere muziek. Ook zullen de jongerenlintjes worden uitgereikt. En natuurlijk zijn er mooie prijzen te winnen.

Hoe doe je mee?

Het is een real time, online quiz, met mooie prijzen voor de winnaars. Meld je vast aan, verzin een mooie teamnaam, print de poster, hang hem voor je raam en tune in via deze website.

Op vrijdagavond 8 januari kijk je vanaf 18.45 uur mee met de livestream.

Wil je ons iets laten weten of iedereen succes wensen? Chat dan met ons en je medespelers!

*De nieuwjaarsquiz wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Nieuwegein, MOvactor, bibliotheek De tweede verdieping, Verbindion Nieuwegein en DE KOM, stadstheater en kunstencentrum.