home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Mooie Nieuwegeinse matches op de Beursvloer

do 3 nov 2022

Wist je dat burgemeester Backhuijs binnenkort gaat koken voor cliënten van Reinaerde Lijsterbes? Het is één van de matches die zijn gemaakt op het ROC Midden Nederland Horeca & Toerisme College, tijdens de Beursvloer op 20 oktober. En de bibliotheek heeft ook een aantal fijne koppelingen gemaakt.

Zo heeft Susanne Mol (expert Jeugd en Jongeren bij de bibliotheek) bijvoorbeeld met het Oosterlichtcollege gematched voor MAS-stages en vinden we Fotogein voor een workshop en expositie in de bieb. De Rabobank en de bibliotheek zijn een match voor een workshop voor Taalbrigadedeelnemers over veilig bankieren- waarbij de Maxmobiel ervoor zorgt dat de deelnemers er kunnen komen.

Met Groen-doet-goed vormen we een match voor Doekaarten op de Buurtpleinen maar ook voor het tonen van displays op de vloer, met Lister een warme overdracht van cliënten naar de communities Lucky Life en het Pluscafe en met de Sesamacademie sloot Roel Zuidhof (directeur-bestuurder) een deal voor een intake over mogelijke ondersteuning hoe om te gaan en leiding te geven aan vrijwilligers als medewerkers. Wij kijken ernaar uit!

Ook samenwerken

Heb je een idee voor een gezamenlijke activiteit en/of interesse om langdurig met ons samen te werken? Stuur dan een e-mail naar info@detweedeverdieping.nu en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.  

Foto’s: Fototeam KenM