home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Lucky Life van start met ademhalingsworkshop

ma 21 aug 2023

Na de zomeronderbreking start donderdag 24 augustus Lucky Life weer. Ontmoet elke donderdagmiddag van 14:30 tot 16:00 uur mede-stadsbewoners op Buurtplein Zuid en doe mee met inspirerende workshops over gezondheid en leefstijl.

Tijdens de eerste bijeenkomst is trainer, coach en eigenaar van yogastudio YogaVeda dr. Marilyn Verkleij te gast. Zij vertelt je alles over de kracht van ademhaling. “Je ademhaling zegt heel veel over hoe het met je gaat. Als je je bewust wordt van je ademhaling sta je een stuk gezonder in het leven,” aldus Marilyn. Marilyn leert je tijdens Lucky Life hoe je jouw ademhaling op een bewuste manier kunt sturen naar een gezonde, natuurlijke ademhaling. 

“Als je weet wat een gezonde ademhaling is, kun je die inzetten op stressvolle momenten en tot rust komen.”

Een bewuste ademhaling is voor iedereen handig. Marilyn: “Eigenlijk vind ik dat iedereen op school al kennis zou moeten maken met ademhalingstechnieken. Je hebt er in de rest van je leven echt profijt van. Maar het is nooit te laat om ermee te beginnen natuurlijk.” Je kunt kennismaken met Marilyn en met de kracht van ademhalen vanaf 14:30 uur op Buurtplein Zuid. Lucky Life is een wekelijkse activiteit waar je gratis aan deel kunt nemen.

Let op: sinds juni zit Lucky life op Buurtplein Zuid.