home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Gezocht: Digibrigadiers!

do 25 feb 2021

Ben jij handig met computers, tablet en smartphone? Weet jij makkelijk de weg te vinden op het internet en zijn apps bekend gebied? En wil jij mensen helpen hun digitale vaardigheden te vergroten? Dan is de rol van Digibrigadier iets voor jou! 

Onze samenleving digitaliseert steeds sneller. Dit is van grote invloed op de manier waarop mensen, overheid en bedrijven met elkaar communiceren. 

Veel mensen kunnen de digitale ontwikkelingen niet bijbenen, terwijl de maatschappij dit wel van hen vraagt. Samen met vrijwilligers willen wij de Digibrigade opzetten om zo mensen informatie en vaardigheden aan te geven zodat zij hun talenten kunnen ontwikkelen én makkelijker hun weg vinden in de (digitale) samenleving.

Als Digibrigadier help je deelnemers een-op-een of in kleine groepjes om beter te leren werken met een computer en om gebruik te maken van het internet en sociale media. Tijdens wekelijkse sessies zal je als vrijwilliger behoeftegericht met de digitale vraag van de laagdigitaalvaardigen aan de slag gaan. Het voornaamste doel van de Digibrigade is dat alle betrokkenen plezier, voortgang en zelfvertrouwen krijgen met digitale middelen. 


Interesse in de rol als Digibrigadier? Wil je graag meer informatie over deze vrijwilligersfunctie en over de Digibrigade? Mail vrijblijvend naar:  kiki.bathoorn@detweedeverdieping.nu