home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Geluidsoverlast en verplaatste activiteiten

wo 26 okt 2022

Sorry, geluidsoverlast!

De gemeente Nieuwegein ontwikkelt woongebouwen bij de CityPromenade. Er wordt daarom geheid in dit gebied. Dit zorgt helaas voor geluidsoverlast. Daarom worden sommige activiteiten tijdelijk verplaatst.

De bibliotheek is open. Je kunt tijdens openingsuren studeren, werken, een boek uitzoeken, oefenen met de taal en meer. In de avond wordt er over het algemeen niet gewerkt. We hopen dat je als bezoeker zo min mogelijk last hebt van het geluid! Je kunt vragen om een geluidsdempende koptelefoon bij het infopunt.

Activiteiten verplaatst

Voor enkele activiteiten is geluidsoverlast te storend. Daarom worden deze activiteiten tijdelijk verplaatst naar andere locaties: Buurtpleinen Galecop, Batau, Zuid en de Componist. In de agenda op onze website zie je waar een activiteit plaatsvindt.  

We zijn blij dat de activiteiten doorgaan, maar snappen dat de eventuele locatieveranderingen verwarrend zijn en voor ongemak kunnen zorgen. Onze excuses! Kijk voordat je van huis vertrekt in onze agendawebsite voor actuele informatie.

Let op: ook activiteiten van onze partners kunnen verplaatst zijn.

Een bakje koffie ☕️

Om je bezoek aangenamer te maken, bieden we je tijdens de hei-periode van maandag t/m vrijdag (zolang de voorraad strekt) graag een gratis kopje koffie of thee aan in de bibliotheek. En: kom je op de fiets? Let dan ook op de gewijzigde fietsroute.

Van heien naar muziek

City Nieuwegein heeft iets bedacht op het hei-lawaai: ‘het nieuwe leefritme’. Een unieke tool, waarmee het geluid van heien mengt met muziek. Het biedt omwonenden van nieuwbouwproject CityPromenade en bezoekers van City de mogelijkheid het hei-geluid basis te laten zijn voor muziek naar eigen keuze.


Heb je nog vragen? Dan kun je mailen naar klantenservice@detweedeverdieping.nu


Bedankt voor je begrip en graag tot ziens in de bieb of bij één van de andere locaties!