home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Gastheer/gastvrouw (m/v/x) gezocht

wo 31 jan 2024

De bibliotheek bevindt zich momenteel in een grote verbouwing van het Stadshuis. Naar verwachting zal half juni het eerste verbouwde deel geopend zijn voor publiek, wat betekent dat de bibliotheek zich dan op de begane grond en de eerste verdieping zal bevinden. Eind 2024 komt daar ook de tweede verdieping nog bij.

Een geheel nieuwe situatie dus voor alle inwoners en ook voor ons. Om alles in goede banen te leiden en te zorgen dat iedereen zich straks thuis voelt in het nieuwe Stadshuis en zijn, haar of diens weg kan vinden, zijn wij op zoek naar gastheren/gastvrouwen. Onze gastvrijwilligers vormen hét visitekaartje van de bibliotheek. Ze beantwoorden vragen, attenderen op activiteiten en zorgen ervoor dat de bibliotheek er prettig en verzorgd uitziet.

Van jou als gastvrijwilliger vragen we dat je representatief bent, het leuk vindt om met mensen om te gaan en dat je natuurlijk affiniteit met boeken hebt. Daarnaast ben je minimaal één (vast) dagdeel per week beschikbaar. Je kunt kiezen voor een middagdienst (tussen 12.00 en 17.00 uur) of een avonddienst (tussen 17.00 en 20.00).
Vanaf half juni zijn de diensten: van 09.00-13.00, 13.00-17.00 en 17.00-20.00 uur.

Interesse?

Neem dan contact op via: vrijwilligers@detweedeverdieping.nu