home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Extra lang lenen en actie zomertasjes

do 29 jun 2023

Natuurlijk kun je zelf heel goed kiezen welke boeken je interessant vindt. Maar soms heb je het druk. Bovendien is het ook leuk om verrast te worden. Zeker in de vakantieperiode! Daarom bieden we in juli en augustus speciale verrassingstasjes aan voor volwassen leden. Gewoon, omdat we blij zijn met jou als lid.

Hoe werkt het?


1. Kom naar de bibliotheek. Je kunt daar een (gratis!) cadeautasje met daarin drie verschillende bibliotheekboeken uitzoeken. Het tasje zie je op bovenstaande foto. Het thema kies jij: spannend/science fiction, liefde/romans of waargebeurd. Wees er snel bij, want voor de tasjes geldt: op=op.

2. De bibliotheekmedewerker zet de boeken op je pasje. Dat mag je ook zelf doen, maar dan zijn de boeken geen verrassing meer als je de bibliotheek verlaat. 

3. Na de uitleentermijn (die is in juli en augustus 6 weken!) breng je de boeken weer terug. Het tasje kun je dan natuurlijk weer vullen met boeken die je zelf uitkiest en leent – of met een lekker lunchpakketje voor een stranddag. Nog een setje verrassingstitels? Vraag ernaar bij één van de medewerkers. 

4. We zijn erg benieuwd wat je vindt van deze zomeractie en de boeken die we hebben uitgezocht. Daarom vragen we je na afloop van de actie een enquête in te vullen.

Hopelijk tot snel in de bibliotheek en alvast veel leesplezier!