home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

E-books in de zomer(vakantie)

di 20 jul 2021

Het voordeel van e-books ten opzichte van gewone boeken? Dat ze praktisch geen enkele ruimte innemen, zodat er meer ruimte in je koffer overblijft. Vooral in de zomerperiode zijn e-books erg populair.
Als bibliotheeklid leen je eenvoudig (en gratis!) e-books via de onlinebibliotheek. Hoe dat precies werkt, lees je in het artikel dat we erover schreven.

Vakantiebieb en Boek ’n Trip

Voorgaande jaren was het voor iedereen (lid of geen lid) mogelijk om in de zomerperiode via Vakantiebieb gratis e-books te lenen. Dit jaar is die mogelijkheid er helaas niet. Volwassenen die e-books willen lenen, kunnen dit alleen doen als lid van de bibliotheek. Meer weten over onze lidmaatschappen? Kijk dan op deze pagina.

Voor jongeren tot 18 jaar is er deze zomer wél de mogelijkheid om gratis e-books en luisterboeken voor de jeugd te lenen, ook als je geen lid bent van de bibliotheek. Tot en met 31 augustus kun je via Boek ’n Trip 10 e-books én 10 luisterboeken lenen. Smaakt dat naar meer? Als jeugdlid kun je ook altijd via de onlinebibliotheek gratis e-books en luisterboeken lenen. Nog meer goed nieuws: tot eind augustus betaal je geen inschrijfkosten als je bibliotheeklid wordt. Waar wacht je nog op?