home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Centrale vestiging (Stadshuis) gesloten t/m 12 juni

wo 29 mei 2024

De verbouwing van de begane grond en de eerste verdieping van het Stadshuis is klaar! Dat betekent dat de bibliotheek haar boeken gaat verplaatsen. De Centrale vestiging (Stadshuis) is daarom gesloten van woensdag 29 mei t/m woensdag 12 juni. De Buurtpleinen zijn wel gewoon open.

Vanaf donderdag 13 juni ben je weer welkom in de bibliotheek in het Stadshuis. De openingstijden zijn dan: elke werkdag van 08.00-20.00 uur (zelfservice tot 9.00 uur) en zaterdag van 09.00-17.00 uur.


Goed om te weten:

  • De Buurtpleinen zijn wel open tussen 29 mei en 12 juni. Daar kun je boeken lenen en inleveren.
  • Tijdens de verhuisperiode is de collectie van de hoofdvestiging niet beschikbaar. Er worden ook geen reserveringen naar de Buurtpleinen gebracht. Staat je reservering klaar op de hoofdvestiging? Haal deze dan uiterlijk 28 mei op. Of vanaf 13 juni.
  • Gedurende de verhuisperiode is de klantenservice ook gesloten. Wel zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen van 12.00 tot 16.00. Bel daarvoor 030-6045834 of stuur een e-mail naar klantenservice@bibliotheeknieuwegein.nl.
  • Van 5 t/m 9 juni is de klantenservice een paar dagen helemaal niet bereikbaar.

De Bibliotheek Nieuwegein
Wist je dat bibliotheek De tweede verdieping dan ook een nieuwe stijl en naam krijgt? Voortaan zullen we de Bibliotheek Nieuwegein heten. Je vindt ons immers niet meer alleen op de tweede verdieping, maar verspreid over het hele Stadshuis! Houd onze website in de gaten voor de nieuwste updates.

En daarna?
Na het verplaatsen van alle boeken is de hele tweede verdieping leeg en gaat de aannemer daar beginnen met de verbouwing. Dit zal eind november klaar zijn. Dan kan een deel van de collectie weer teruggeplaatst worden. Eind dit jaar is de bibliotheek in het Stadshuis helemaal klaar! Bedankt voor je begrip voor eventuele overlast.