home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Boetevrij en andere wijzigingen in 2024

ma 20 nov 2023

Goed nieuws! Vanaf 1 januari 2024 rekent de bibliotheek geen telaatgeld meer. Daarom kun je vanaf 1 januari 2024 ook niet meer contant betalen in de bibliotheek. Bedragen kunnen alleen nog maar afgerekend worden met een pinpas. 

Boetevrije week 

Heb je nu boeken in huis waarvan de inleverdatum voorbij is? Lever ze in van maandag 11 t/m zaterdag 16 december tijdens de boetevrije week. In deze week rekenen we geen telaatgeld. Een fijn extraatje in de toch al dure decembermaand. 
Nog leuker: Heb je nog telaatgeld op je pas staan? Kom langs met je pas in de boetevrije week en wij halen het bedrag eraf. Heb je een nota ontvangen voor boeken die je nog niet ingeleverd hebt? Lever de boeken alsnog in bij het infopunt en we halen alle bedragen van je pas af tijdens deze week. 

Abonnementen 

Vanaf 1 januari kun je nog meer met je abonnement. Hebben wij een boek of cd niet in de collectie? Dan reserveer je die gratis bij een andere bibliotheek. 
Om deze wijzigingen mogelijk te maken, zijn de abonnementen iets aangepast. Kort samengevat: 

  • Het Starterabonnement voor 18-22 jaar wordt uitgebreid naar 18-29 jaar 
  • Het huidige standaardabonnement voor volwassenen wordt een Klein abonnement vanaf 30 jaar, waarmee 6 boeken voor volwassenen tegelijkertijd gereserveerd en geleend kunnen worden 
  • Het huidige plusabonnement vanaf 18 jaar wordt een Standaardabonnement waarmee onbeperkt* boeken gereserveerd en geleend kunnen worden 

De abonnementswijzigingen vind je op deze site

Heb je vragen of wil je je abonnement laten aanpassen?  Neem dan contact op met onze klantenservice via: klantenservice@detweedeverdieping.nu, bel naar 030-6045834 of kom langs in de bibliotheek. Wij zijn geopend op maandag tot en met vrijdag van 12.00-20.00 uur en op zaterdag van 9.00-17.00 uur. 

*onbeperkt=99 exemplaren tegelijkertijd