home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Boekenvondst 1 – elke dinsdag nieuwe boeken

wo 16 sep 2020

Elke dinsdag stallen we nieuwe boeken uit in de bieb. In het schap ‘Nieuwe boeken’ vlakbij de balie. En daar deden we vandaag toch een mooie Boekenvondst…

Het boek ‘Dop’ van Jonne Kramer… een echte aanrader voor kinderen van een jaartje of tien die van spanning houden.

Dop, de molenaarsknecht wordt beschuldigd van het vergiftigen van dorpsgenoten. Maar waarom? Een mysterieuze zoektocht waarin Dop haar onschuld moet bewijzen is het gevolg. Wie kan ze vertrouwen?

Elke dinsdag lichten we een Boekenvondst uit. Wil je het boek lenen? Loop in de bibliotheek dan gauw naar dit schap. Is iemand jou al voor geweest? Geen nood: reserveer het boek online. En zie je ook dat er nog meer pareltjes in de kast staan?

Aanwinstenmails

Via de mail op de hoogte gehouden worden over onze aanwinsten? We versturen wekelijks aanwinstenmails over nieuwe boeken die je bij ons kunt lenen. Je kunt je aanmelden voor deze mails als je inlogt op onze website. Dat doe je met het nummer op je pas dat begint met 083 en je wachtwoord. Ga na het inloggen naar ‘Mijn menu’ en dan naar ‘aanwinstenmail’ om je voor deze mailservice aan te melden. Afmelden kun je doen op dezelfde manier.