home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Boekenvondst 9 – elke dinsdag nieuwe boeken

di 1 dec 2020

Elke dinsdag stallen we nieuwe boeken uit in de bieb. In het schap ‘Nieuwe boeken’ vlakbij de balie. En daar deden we vandaag toch mooie Boekenvondsten…

In Van tienermoeder naar zakenvrouw lees je hoe Jehovah-meisje Tara Boxman haar eigen paradijs creëerde en dit jaar zelfs een nominatie kreeg voor zakenvrouw van het jaar. Interessante kost voor volwassenen!

Heartstream zal jongeren van ca. 15-18 jaar erg aanspreken, waarin ze meegenomen worden in de verhalen van: Amy (17, ik-persoon) die Heartstream gebruikt, een app waarmee je volgers kunt toestaan om via een livestream direct jouw emoties te delen. Ze heeft zo de ziekte en het overlijden van haar moeder gedeeld. Cat (17, ik-persoon) heeft een geheime relatie met Ryan, lid van een succesvolle popgroep. Allebei worden ze geconfronteerd met gestoorde volgers. 

Elke dinsdag lichten we een of meerdere Boekenvondst uit. Wil je de boeken lenen? Loop in de bibliotheek dan gauw naar dit schap.

Is iemand jou al voor geweest? Geen nood: reserveer het boek online.

En zie je ook dat er nog meer pareltjes in de kast staan?

Aanwinstenmails

Via de mail op de hoogte gehouden worden over onze aanwinsten? We versturen wekelijks aanwinstenmails over nieuwe boeken die je bij ons kunt lenen. Je kunt je aanmelden voor deze mails als je inlogt op onze website. Dat doe je met het nummer op je pas dat begint met 083 en je wachtwoord. Ga na het inloggen naar ‘Mijn menu’ en dan naar ‘aanwinstenmail’ om je voor deze mailservice aan te melden. Afmelden kun je doen op dezelfde manier.