home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Boekenvondst 84 – elke dinsdag nieuwe boeken

di 12 jul 2022

Elke dinsdag stallen we nieuwe boeken uit in de bieb. In het schap ‘Nieuwe boeken’ vlakbij de balie. En daar deden we toch mooie Boekenvondsten… Ons team kiest er twee uit:

What the h#ck communicatie

Hoe werkt communicatie? Deze praktische gids laat dat zien met anekdotes en gemakkelijk toe te passen informatie. Auteur Wim De Wel put uit ervaring in persoonlijke relaties en zijn professionele ervaring in sales & marketing in binnen- en buitenland. Nuchter en in vlotte stijl geschreven. Voor iedereen die op praktische wijze zijn communicatie wil verbeteren. Met cartoons in zwart-wit.

Je vindt het boek in onze catalogus: What the h#ck communicatie / Wim De Wel

Soortenschat : kindercanon van de natuur in de Lage Landen

Een informatief en vermakelijk boek om kinderen te helpen de planten en dieren van Nederland en België te leren kennen. De natuur heeft zo veel te bieden, maar soms is het lastig om dieren en planten te herkennen. In deze ‘canon van de natuur’ leert Geert-Jan Roebers kinderen aanstekelijk en to the point hoe ze de meest in het wild voorkomende planten en dieren van Nederland en België kunnen herkennen. Met grappige natuurweetjes, tips en trucs, zodat ze ze nooit meer vergeten.

Je vindt het boek in onze catalogus: Soortenschat / Geert-Jan Roebers

Aanwinstenmail

Via de mail op de hoogte gehouden worden over onze aanwinsten? We versturen wekelijks aanwinstenmails over nieuwe boeken die je bij ons kunt lenen. Je kunt je aanmelden voor deze mails als je inlogt op onze website met het nummer op je pas dat begint met 083 en je wachtwoord. Ga vervolgens naar ‘Mijn menu’ en naar ‘aanwinstenmail’ om je aan te melden.


Bekijk ook alle andere boekenvondsten!