home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Boekenvondst 8 – elke dinsdag nieuwe boeken

di 24 nov 2020

Elke dinsdag stallen we nieuwe boeken uit in de bieb. In het schap ‘Nieuwe boeken’ vlakbij de balie. En daar deden we vandaag toch een mooie Boekenvondst…

In Angstige mensen van Fredrik Backman loopt een mislukte overval uit op een gijzeling als de dader een appartement binnenrent waar net een bezichtiging is. Fredrik Backman heeft een heerlijke schrijfstijl die je weet te raken én hardop laat lachen. De prachtige personages geven steeds een andere kijk op de gebeurtenissen en wat soms idioot lijkt te beginnen, blijkt vaak diepere lagen te hebben.

Als dát geen mooie vondst voor volwassenen is…?!

Elke dinsdag lichten we een of meerdere Boekenvondst uit. Wil je de boeken lenen? Loop in de bibliotheek dan gauw naar dit schap.

Is iemand jou al voor geweest? Geen nood: reserveer het boek online.

En zie je ook dat er nog meer pareltjes in de kast staan?

Aanwinstenmails

Via de mail op de hoogte gehouden worden over onze aanwinsten? We versturen wekelijks aanwinstenmails over nieuwe boeken die je bij ons kunt lenen. Je kunt je aanmelden voor deze mails als je inlogt op onze website. Dat doe je met het nummer op je pas dat begint met 083 en je wachtwoord. Ga na het inloggen naar ‘Mijn menu’ en dan naar ‘aanwinstenmail’ om je voor deze mailservice aan te melden. Afmelden kun je doen op dezelfde manier.