home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Boekenvondst 50 – elke dinsdag nieuwe boeken

di 21 sep 2021

Elke dinsdag stallen we nieuwe boeken uit in de bieb. In het schap ‘Nieuwe boeken’ vlakbij de (vernieuwde!) balie. En daar deden we toch mooie Boekenvondsten…

Voor ca. 5 t/m 8 jaar

Een maand niet slapen…

Wist je dat dieren ook fantastische mama’s kunnen zijn? Kijk en lees in ‘Wild enthousiast over mama’s’ waarom dolfijnenmama’s een maand niet slapen als ze jongen hebben en de zeeotter een echt knuffeldier is. Maar ze zijn niet allemaal perfect! Grappig vierkant prentenboek met gestileerde illustraties in natuurlijke kleuren.

Je vindt het boek in onze catalogus: Wild enthousiast over mama’s, Philip Bunting

Pas op: harige monsters!

Vanaf ca. 4 jaar

Tien juffen en meesters missen de bus naar huis. Ze zijn moe en nemen de kortste weg dwars door het donkere bos. Maar in het bos zitten tien harige monsters hen op te wachten! Grappig prentenboek met kleurrijke illustraties en tekst op rijm waarin wordt teruggeteld vanaf tien.

Je vindt het boek in onze catalogus: Tien overheerlijke juffen en meesters, Ross Montgomery en Sarah Warburton

Voor volwassenen

Paradoxen vanaf de Grieken tot Stephen Hawking

Boek met zowel praktijkvoorbeelden, gedachte-experimenten en oefenopgaven als achtergrondinformatie en korte biografieën van filosofen die de revue passeren rond paradoxen vanaf de oude Grieken tot Stephen Hawking.

Je vindt het boek in onze catalogus: Paradoxen, Gareth Southwell

Aanwinstenmail

Via de mail op de hoogte gehouden worden over onze aanwinsten? We versturen wekelijks aanwinstenmails over nieuwe boeken die je bij ons kunt lenen. Je kunt je aanmelden voor deze mails als je inlogt op onze website met het nummer op je pas dat begint met 083 en je wachtwoord. Ga vervolgens naar ‘Mijn menu’ en naar ‘aanwinstenmail’ om je aan te melden.

Bekijk ook alle andere boekenvondsten!