home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Boekenvondst 5 – elke dinsdag nieuwe boeken

di 20 okt 2020

Elke dinsdag stallen we nieuwe boeken uit in de bieb. In het schap ‘Nieuwe boeken’ vlakbij de balie. En daar deden we vandaag toch mooie Boekenvondsten…

Hoe is de wereld ontstaan, waar komen de mensen vandaan en waren de dieren er altijd al? Ga op ontdekkingsreis door ‘En de wereld zei ja‘ (van Kaia Dahle Nyhus) samen met je (klein)kind (8 t/m 10 jaar) te lezen.

In ‘Achter de schermen‘ doet de Amerikaanse techjournalist Steven Levy onderzoek naar Facebook, hij interviewt medewerkers en stakeholders en beschrijft diverse dubieuze gebeurtenissen. Een boek waar nieuwsgierige volwassenen vast direct in willen duiken.

Elke dinsdag lichten we een of meerdere Boekenvondst uit. Wil je de boeken lenen? Loop in de bibliotheek dan gauw naar dit schap. Is iemand jou al voor geweest? Geen nood: reserveer het boek online.

En zie je ook dat er nog meer pareltjes in de kast staan?

Aanwinstenmails

Via de mail op de hoogte gehouden worden over onze aanwinsten? We versturen wekelijks aanwinstenmails over nieuwe boeken die je bij ons kunt lenen. Je kunt je aanmelden voor deze mails als je inlogt op onze website. Dat doe je met het nummer op je pas dat begint met 083 en je wachtwoord. Ga na het inloggen naar ‘Mijn menu’ en dan naar ‘aanwinstenmail’ om je voor deze mailservice aan te melden. Afmelden kun je doen op dezelfde manier.