home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Boekenvondst 49 – elke dinsdag nieuwe boeken

di 14 sep 2021

Elke dinsdag stallen we nieuwe boeken uit in de bieb. In het schap ‘Nieuwe boeken’ vlakbij de (vernieuwde!) balie. En daar deden we toch mooie Boekenvondsten…

Gelukkig kunnen we wandelen: 52 weken lang wandeltips en inspiratie

In de coronatijd is Nederland massaal gaan wandelen. En meer gaan lezen. Dit boek combineert beide hobby’s. Het staat vol met leuke feitjes over wandelen, bijvoorbeeld wat het met je doet, maar ook hoe je je zo goed mogelijk voorbereidt en tips voor onderweg.

Je vindt het boek in onze catalogus: Gelukkig kunnen we wandelen / Annabel Streets

Noord

Maak kennis met de Groenlandse walvis die vandaag jarig is en 150 jaar is geworden. Lees over de hermelijn die maar liefst 300 dagen zwanger is. Ontdek dat de Noordelijke butskop wel tanden heeft maar dat je die niet ziet. En leer dat een kuifalk naar mandarijntjes ruikt en een zeearend zijn vrouwtje levenslang trouw blijft… Dit en nog veel meer lees, leer en ontdek je in dit prachtige informatieve platenboek met 35 dieren van het hoge Noorden in de hoofdrol.

Je vindt het boek in onze catalogus: Noord / Marieke ten Berge

Aanwinstenmail

Via de mail op de hoogte gehouden worden over onze aanwinsten? We versturen wekelijks aanwinstenmails over nieuwe boeken die je bij ons kunt lenen. Je kunt je aanmelden voor deze mails als je inlogt op onze website met het nummer op je pas dat begint met 083 en je wachtwoord. Ga vervolgens naar ‘Mijn menu’ en naar ‘aanwinstenmail’ om je aan te melden.

Bekijk ook alle andere boekenvondsten!