home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Boekenvondst 42 – elke dinsdag nieuwe boeken

di 27 jul 2021

Elke dinsdag stallen we nieuwe boeken uit in de bieb. In het schap ‘Nieuwe boeken’ vlakbij de (vernieuwde!) balie. En daar deden we toch mooie Boekenvondsten…

De wonderlijke wereld van de televisie

Hoe ging het er in de televisiewereld aan toe in de gouden jaren waarin niets te gek was? Cameraman Martin Mulder vertelt met humor en zelfspot over zijn ervaringen. Hij werkte met veel coryfeeën uit de televisiewereld, zoals Mart Smeets, Willem Ruis, Gert-Jan Dröge, Harry Vermeegen en Pieter Storms. Vooral leuk voor diegenen die de programma’s uit die tijd kennen als gewone televisiekijker.

Je vindt het boek in onze catalogus: De wonderlijke wereld van de televisie / Martin Mulder

Stink AVI’s : een heel vies boek om zelf te lezen

Welk kind houdt er nou niet van vieze woorden en grappige verhalen? Ze zijn vrijwel allemaal dol op grapjes en leren lezen wordt nog veel leuker als je lekker kunt lachen om gekke teksten en ‘stoute’ woorden. En dat gaat zeker lukken met dit boek, dat vol staat met verhalen over poep, zweetvoeten, scheten, gore soep, een stinkende juf, puisten, snot, vreemde knikkers en nog veel meer.

Vanaf circa 6 jaar.

Je vindt het boek in onze catalogus: Stink AVI’s / Jette Schröder

Aanwinstenmail

Via de mail op de hoogte gehouden worden over onze aanwinsten? We versturen wekelijks aanwinstenmails over nieuwe boeken die je bij ons kunt lenen. Je kunt je aanmelden voor deze mails als je inlogt op onze website met het nummer op je pas dat begint met 083 en je wachtwoord. Ga vervolgens naar ‘Mijn menu’ en naar ‘aanwinstenmail’ om je aan te melden.

Bekijk ook alle andere boekenvondsten!