home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Boekenvondst 39 – elke dinsdag nieuwe boeken

di 6 jul 2021

Elke dinsdag stallen we nieuwe boeken uit in de bieb. In het schap ‘Nieuwe boeken’ vlakbij de (vernieuwde!) balie. En daar deden we toch mooie Boekenvondsten…

1-uur DIY voor terras en balkon

Kleerhangers, latjes, pallets… alles kan hergebruikt worden om voorwerpen te maken voor je tuin of balkon. Upcyclen heet dat. In dit boek vind je 35 ideeën met duidelijke tekeningen die je in een uur kunt maken. Tuinmeubilair, lampen, bloempothangers en zelfs een bar voor op je balkon. Leuk voor in de zomer.

Je vindt het boek in onze catalogus: 1-uur DIY voor terras en balkon / Pierre Lota

Dag, Kikker… dag baby!

Voorlezen kan al vanaf de jongste leeftijd en daarom verschijnen er steeds meer babyboeken. Dit kartonboek nodigt uit tot samen lezen en spelen met baby’s vanaf 9 maanden. Met veel om aan te wijzen (‘Zie je de neus van Beer? Waar zit je eigen neus?’) en op de laatste pagina een spiegeltje waarin de baby zichzelf ziet.

Je vindt het boek in onze catalogus: Dag, Kikker… dag baby! / naar Max Velthuijs

Aanwinstenmail

Via de mail op de hoogte gehouden worden over onze aanwinsten? We versturen wekelijks aanwinstenmails over nieuwe boeken die je bij ons kunt lenen. Je kunt je aanmelden voor deze mails als je inlogt op onze website met het nummer op je pas dat begint met 083 en je wachtwoord. Ga vervolgens naar ‘Mijn menu’ en naar ‘aanwinstenmail’ om je aan te melden.

Bekijk ook alle andere boekenvondsten!