home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Boekenvondst 34 – elke dinsdag nieuwe boeken

di 1 jun 2021

Elke dinsdag stallen we nieuwe boeken uit in de bieb. In het schap ‘Nieuwe boeken’ vlakbij de (vernieuwde!) balie. En daar deden we toch mooie Boekenvondsten…

Vliegen maar!

Heb je wel eens gedroomd dat je kon vliegen? Vloog je, net als een libelle, vlak boven de grond? Of juist heel hoog, als een condor? Ik vlieg!: met dieren in de lucht is een prachtig prentenboek met sfeervolle kleurenillustraties en vliegweetjes van tien dieren.

Bijzonder leuk voor hoog- en laagvliegers vanaf 4 jaar.

Je vindt het boek in onze catalogus: Ik vlieg!: met dieren in de lucht, Kim Veenman.

Ontdek de wereld

Slow travel? Dat is reizen om lichaam en geest te transformeren via contact met mensen en plaatsen. Het gaat om uitdagende reizen naar verre oorden én om ongedwongen en toegankelijke reizen. In het boek Slow travel: beleef en ontdek de wereld in je eigen tempo vind je originele inspiratie en ideeën voor thuis en onderweg. De Australische auteur geeft enthousiast veel voorbeelden uit eigen ervaring en bijzondere Slow Travel-tips voor over de hele wereld, zelfs het lichtkunstfestival in Eindhoven komt aan bod.

Met boeiende interviews voor extra verdieping.

Aansprekend voor zowel de jongere als de oudere reiziger!

Je vindt het boek in onze catalogus: Slow travel: beleef en ontdek de wereld in je eigen tempo, Penny Watson.

Aanwinstenmail

Via de mail op de hoogte gehouden worden over onze aanwinsten? We versturen wekelijks aanwinstenmails over nieuwe boeken die je bij ons kunt lenen. Je kunt je aanmelden voor deze mails als je inlogt op onze website met het nummer op je pas dat begint met 083 en je wachtwoord. Ga vervolgens naar ‘Mijn menu’ en naar ‘aanwinstenmail’ om je aan te melden.

Bekijk ook alle andere boekenvondsten!