home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Boekenvondst 26 – elke dinsdag nieuwe boeken

di 30 mrt 2021

Elke dinsdag stallen we nieuwe boeken uit in de bieb. In het schap ‘Nieuwe boeken’ vlakbij de balie. En daar deden we vandaag toch mooie Boekenvondsten…

Fortuinlijk!

In Huizen van fortuin kijkt Coert Peter Krabbe achter de gevels aan de Amsterdamse grachten. Tal van interieurs van de in oorsprong zeventiende-eeuwse huizen ondergingen tussen 1860 en 1920 namelijk een metamorfose. 

Krabbe geeft een prachtig beeld van de decoratiestijlen en -technieken die werden toegepast. Hij schetst – en dat is nog niet eerder gedaan – de dagelijkse gebruiken in het grachtenhuis.

Je vindt het boek in onze catalogus: Huizen van fortuin, Coert Peter Krabbe.

Gorillageheimen en meer…

Wist je dat gorilla’s hun eigen gereedschap maken? En dat kangoeroes hun spierballen laten zien om indruk te maken? Met veel humor wordt in boek Het geheime leven van dieren van pientere pythons tot geniale gekko’s verteld wat zestig dieren voor geheimen of trucjes hebben!

Dit boek staat vol grappige kleurenillustraties en is bijzonder goed geschikt voor kinderen van een jaartje of acht t/m tien.

Je vindt het boek in onze catalogus: Het geheime leven van dieren van pientere pythons tot geniale gekko’s, Liz Marvin.

Aanwinstenmail

Via de mail op de hoogte gehouden worden over onze aanwinsten? We versturen wekelijks aanwinstenmails over nieuwe boeken die je bij ons kunt lenen. Je kunt je aanmelden voor deze mails als je inlogt op onze website met het nummer op je pas dat begint met 083 en je wachtwoord. Ga vervolgens naar ‘Mijn menu’ en naar ‘aanwinstenmail’ om je aan te melden.

Bekijk ook alle andere boekenvondsten!