home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Boekenvondst 2 – elke dinsdag nieuwe boeken

di 22 sep 2020

Elke dinsdag stallen we nieuwe boeken uit in de bieb. In het schap ‘Nieuwe boeken’ vlakbij de balie. En daar deden we vandaag toch een mooie Boekenvondst…

Het boek ‘Timur’ van Gaby Rasters, waarin een kwetsbaar thema aan bod komt: Timur (12) heeft het syndroom van Down. Hij heeft het erg naar zijn zin in groep acht, waar hij de grote blijmaker is. Dan komt een nieuwe jongen in de klas: Jonas. Hij maakt nare opmerkingen en de sfeer in de klas verandert. Maar Timur geeft niet zo snel op. Een hartverwarmend en positief verhaal, waarin Timur zijn ontwapenende kracht toont, voor kinderen vanaf 10 jaar.

Elke dinsdag lichten we een Boekenvondst uit. Wil je het boek lenen? Loop in de bibliotheek dan gauw naar dit schap. Is iemand jou al voor geweest? Geen nood: reserveer het boek online. En zie je ook dat er nog meer pareltjes in de kast staan?

Aanwinstenmails

Via de mail op de hoogte gehouden worden over onze aanwinsten? We versturen wekelijks aanwinstenmails over nieuwe boeken die je bij ons kunt lenen. Je kunt je aanmelden voor deze mails als je inlogt op onze website. Dat doe je met het nummer op je pas dat begint met 083 en je wachtwoord. Ga na het inloggen naar ‘Mijn menu’ en dan naar ‘aanwinstenmail’ om je voor deze mailservice aan te melden. Afmelden kun je doen op dezelfde manier.