home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Boekenvondst 18 – elke dinsdag nieuwe boeken

di 2 feb 2021

Elke dinsdag stallen we nieuwe boeken uit in de bieb. In het schap ‘Nieuwe boeken’ vlakbij de balie. En daar deden we vandaag toch mooie Boekenvondsten…

Creabea

Uitgelezen - Boekselen

Eens achter je schermpje vandaan komen en lekker creatief bezig zijn met je handen? Maar je hebt maar weinig inspiratie? Pak dan dit boek erbij: Uitgelezen, Boekselen: verander een boek in je eigen creatieve speeltuin. Stap-voor-stap en met veel illustraties word je meegenomen om bestaande teken-, schilder-, en knutseltechnieken toe te passen in – of met – afgeschreven boeken.

Ambachtelijk

Ben je zelf niet zo creatief aangelegd, maar kan je informatie over creatieve bezigheden wel waarderen? Dan is Man & werkplaats: 30 mannen over hun werkplaats, gereedschap en vakmanschap een echte aanrader. Een verzameling van dertig portretten (in zowel beeld als tekst) van mannen en hun werkplaats. Het gaat daarbij om verschillende ambachten als het restaureren en/of bouwen van antieke auto’s, fietsen, motoren en trekkers, smeden van gereedschap, hout bewerken, vliegtuigen bouwen en glasblazen.

Aanwinstenmails

Via de mail op de hoogte gehouden worden over onze aanwinsten? We versturen wekelijks aanwinstenmails over nieuwe boeken die je bij ons kunt lenen. Je kunt je aanmelden voor deze mails als je inlogt op onze website. Dat doe je met het nummer op je pas dat begint met 083 en je wachtwoord. Ga na het inloggen naar ‘Mijn menu’ en dan naar ‘aanwinstenmail’ om je voor deze mailservice aan te melden. Afmelden kun je doen op dezelfde manier.