home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Boekenvondst 16 – elke dinsdag nieuwe boeken

di 19 jan 2021

Elke dinsdag stallen we nieuwe boeken uit in de bieb. In het schap ‘Nieuwe boeken’ vlakbij de balie. En daar deden we vandaag toch een mooie Boekenvondst…

Verdwijnende boeken, verborgen boodschappen…

Een geheimzinnig boek verdwijnt… Elisabeth (12) en Freddy (13) vinden verborgen boodschappen in schilderijen. En wordt nou geprobeerd om de kwaadaardige Gracella, die onder het hotel is begraven, weer tot leven te wekken? Duidelijk is, in Het mysterie van Winterhuis Hotel, gebeuren vreemde dingen. Een avontuurlijk boek voor kinderen vanaf ca. 10 jaar die wel van een beetje spanning houden. Smaakt het naar meer? Er zijn nog twee leuke delen van deze serie.

Aanwinstenmails

Via de mail op de hoogte gehouden worden over onze aanwinsten? We versturen wekelijks aanwinstenmails over nieuwe boeken die je bij ons kunt lenen. Je kunt je aanmelden voor deze mails als je inlogt op onze website. Dat doe je met het nummer op je pas dat begint met 083 en je wachtwoord. Ga na het inloggen naar ‘Mijn menu’ en dan naar ‘aanwinstenmail’ om je voor deze mailservice aan te melden. Afmelden kun je doen op dezelfde manier.