home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Boekenvondst 15 – elke dinsdag nieuwe boeken

di 12 jan 2021

Elke dinsdag stallen we nieuwe boeken uit in de bieb. In het schap ‘Nieuwe boeken’ vlakbij de balie. En daar deden we vandaag toch drie mooie Boekenvondsten…

Rotkat

De straatkat Rotkat en de meeuw Mohammed zijn vrienden. Dat was niet altijd zo, want Rotkat heeft het neefje van Mohammed opgegeten. En als wraak pikte Mohammed bij Rotkat een oog uit. Nu draagt Rotkat een ooglapje. Samen beleven Rotkat en Mohammed spannende avonturen op straat. Dit boek, Rotkat, is geschikt voor kinderen vanaf ca. 7 jaar.

Mijn gamende kind

Maakt gamen kinderen agressief, worden ze er slimmer van, welke games passen bij mijn kind en is mijn kind gameverslaafd?

Vijftig vragen over gamen in het algemeen, de effecten ervan en de begeleiding worden beantwoord in dit boek. Voor opvoeders van kinderen van ca. 4 t/m 18 jaar.

Smaakvol: duurzaam koken

Auteur Elise van de Poele staat een smaakrijke keuken voor met lokale en seizoensgebonden en duurzaam geteelde producten. Vlees, vis en zuivel dienen als smaakverrijkers maar groenten spelen de hoofdrol in Smaakvol: duurzaam koken met lekkers van dichtbij. Met eigentijdse recepten en praktische tips om van het gerecht een vega- of veganvariant te maken.

Aanwinstenmails

Via de mail op de hoogte gehouden worden over onze aanwinsten? We versturen wekelijks aanwinstenmails over nieuwe boeken die je bij ons kunt lenen. Je kunt je aanmelden voor deze mails als je inlogt op onze website. Dat doe je met het nummer op je pas dat begint met 083 en je wachtwoord. Ga na het inloggen naar ‘Mijn menu’ en dan naar ‘aanwinstenmail’ om je voor deze mailservice aan te melden. Afmelden kun je doen op dezelfde manier.