home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Boekenvondst 140 – elke dinsdag nieuwe boeken

wo 6 mrt 2024

Elke dinsdag stallen we nieuwe boeken uit in de bieb. Op het schap ‘Nieuwe boeken’ vlakbij de balie. Populaire boeken, maar ook boeken die aandacht verdienen vanwege hun bijzondere inhoud. Echte boekenvondsten dus.

Geld speelt geen rol : waarom je leeft als een miljonair als je de baas bent over je eigen geld

Een zinloos abonnement, een opgeklopte belegging, een overbodige verzekering, een onnodige verbouwing: met psychologische trucs proberen anderen je vaak geld afhandig te maken. In dit boek worden de belangrijkste wetenschappelijk bewezen denkfouten op financieel gebied besproken. Daarmee kun je slimmer kopen, verstandiger beslissen, beter beleggen, meer verdienen en ontspannener leven.

Je vindt het boek in onze catalogus: Geld speelt geen rol / Erica Verdegaal

Het verhaal van Pasen

Dit christelijk prentenboek combineert elementen uit verschillende evangeliën om zo het hoopvolle verhaal van Pasen te vertellen. Jezus gaat naar Jeruzalem, waar hij zowel gevierd als bekritiseerd wordt. Hij wordt gevangengenomen, beschuldigd, uitgelachen en sterft aan het kruis. Op de derde dag ontdekken Maria en anderen dat zijn graf leeg is: hij is opgestaan uit de dood.

Je vindt het boek in onze catalogus: Het verhaal van Pasen / Erik Idema

Aanwinstenmail

Via de mail op de hoogte gehouden worden over onze aanwinsten? We versturen wekelijks aanwinstenmails over nieuwe boeken die je bij ons kunt lenen. Je kunt je aanmelden voor deze mails als je inlogt op onze website met het nummer op je pas dat begint met 083 en je wachtwoord. Ga vervolgens naar ‘Mijn menu’ en naar ‘aanwinstenmail’ om je aan te melden.


Bekijk ook alle andere boekenvondsten!