home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Boekenvondst 14 – elke dinsdag nieuwe boeken

di 5 jan 2021

Elke dinsdag stallen we nieuwe boeken uit in de bieb. In het schap ‘Nieuwe boeken’ vlakbij de balie. En daar deden we vandaag toch twee mooie Boekenvondsten…

Hitchcock

BASE__COVER-OF

Filmliefhebber? Heb je een hart voor thrillers? Dan mag Hitchcock compleet: het verhaal van de 57 films en 20 TV-films absoluut op je lijstje. Deze dikke pil (647 pagina’s, geïllustreerd) is gemaakt onder redactie van Bernard Benoliel en vertelt het verhaal achter de werken van Hitchcock – door veel mensen gezien als de beste filmregisseur. Over de trucjes, kostuums, filmtechnieken en nog veel meer. Reserveer het boek hier.

Wanneer is een huis een thuis?

BASE__COVER-OF

Van totaal andere orde is het mooie kinderboek Samen zijn we thuis (klik om te reserveren!) van Stephanie Parsley Ledyard met sfeervolle illustraties in warme aardtinten van Chris Sasaki. In het boek (voor lezers vanaf ongeveer 4 jaar) beschrijft een meisje waarom haar thuis voelt als thuis. Het kleedje in de gang, de knuffel van mama… Totdat ze moet verhuizen. Maar het loopt goed af! Een bemoedigend en hartverwarmend boek.

Aanwinstenmails

Via de mail op de hoogte gehouden worden over onze aanwinsten? We versturen wekelijks aanwinstenmails over nieuwe boeken die je bij ons kunt lenen. Je kunt je aanmelden voor deze mails als je inlogt op onze website. Dat doe je met het nummer op je pas dat begint met 083 en je wachtwoord. Ga na het inloggen naar ‘Mijn menu’ en dan naar ‘aanwinstenmail’ om je voor deze mailservice aan te melden. Afmelden kun je doen op dezelfde manier.