home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Boekenvondst 130 – elke dinsdag nieuwe boeken

di 17 okt 2023

Elke dinsdag stallen we nieuwe boeken uit in de bieb. In het schap ‘Nieuwe boeken’ vlakbij de balie. Populaire boeken, maar ook boeken die aandacht verdienen vanwege hun bijzondere inhoud. Echte boekenvondsten dus.

Basisboek manga : het complete handboek voor het tekenen van shojo, shonen en chibi

Manga is tegenwoordig erg populair. Dit handboek gaat in op diverse mangastijlen, zoals chibi, shojo en shonen. De lezer leert gezichten en handen te tekenen, krijgt tips voor de weergave van lichaamsverhoudingen en leert beweging in een tekening te verwerken. Ook verschillende kledingstijlen, perspectieven en kleurgebruik passeren de revue. Duidelijk geschreven, met handige tips, voorbeelden en oefeningen.

Je vindt het boek in onze catalogus: Basisboek manga / Gecko Keck

Eén wereld : 24 uur op aarde

Twee zusjes die in Londen wonen fantaseren rond middernacht wat er op dat moment op andere plekken in de wereld gebeurt. In hun fantasie bezoeken ze dieren in alle soorten en maten over de hele wereld. Ze ontdekken dat op sommige plaatsen de dieren net aan hun dag beginnen, terwijl ze op andere plaatsen al druk op jacht zijn.

Je vindt het boek in onze catalogus: Eén aarde / Nicola Davies

Aanwinstenmail

Via de mail op de hoogte gehouden worden over onze aanwinsten? We versturen wekelijks aanwinstenmails over nieuwe boeken die je bij ons kunt lenen. Je kunt je aanmelden voor deze mails als je inlogt op onze website met het nummer op je pas dat begint met 083 en je wachtwoord. Ga vervolgens naar ‘Mijn menu’ en naar ‘aanwinstenmail’ om je aan te melden.


Bekijk ook alle andere boekenvondsten!