home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Boekenvondst 13 – elke dinsdag nieuwe boeken

di 29 dec 2020

Elke dinsdag stallen we nieuwe boeken uit in de bieb. In het schap ‘Nieuwe boeken’ vlakbij de balie. En daar deden we vandaag toch een mooie Boekenvondst… De laatste van 2020!

Britse koningin

BASE__COVER-OF

Misschien heb je onlangs de Netflixserie The Crown gekeken of ben je nieuwsgierig geworden naar de Britse koningin Elizabeth. Dan is Sausage: een blik op Elizabeth II van de Vlaamse geschiedenisleraar Harry De Paepe een boekenvondst voor jou! De Paepe beschrijft door middel van korte anekdotes op een toegankelijke manier het leven van Elizabeth II (1926), die al sinds 1952 op de troon zit.

Elke dinsdag lichten we een of meerdere Boekenvondst uit. Wil je het boek lenen? Reserveer het online.

Aanwinstenmails

Via de mail op de hoogte gehouden worden over onze aanwinsten? We versturen wekelijks aanwinstenmails over nieuwe boeken die je bij ons kunt lenen. Je kunt je aanmelden voor deze mails als je inlogt op onze website. Dat doe je met het nummer op je pas dat begint met 083 en je wachtwoord. Ga na het inloggen naar ‘Mijn menu’ en dan naar ‘aanwinstenmail’ om je voor deze mailservice aan te melden. Afmelden kun je doen op dezelfde manier.