home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Boekenvondst 128 – elke dinsdag nieuwe boeken

di 19 sep 2023

Elke dinsdag stallen we nieuwe boeken uit in de bieb. In het schap ‘Nieuwe boeken’ vlakbij de balie. Populaire boeken, maar ook boeken die aandacht verdienen vanwege hun bijzondere inhoud. Echte boekenvondsten dus.

Ik zeg nee en da’s oké

Speelse voorlichting voor jonge lezers over het aangeven van grenzen, het praten over gevoelens en dat je altijd ja of nee mag zeggen. Met kleurenillustraties. Vanaf ca. 5 jaar.

Je vindt het boek in onze catalogus: Ik zeg nee en da’s oké / Nathalie Depoorter

Het koopinfuus: hoe we verslaafd worden gemaakt aan online bestellen

Een boek waarin beschreven wordt hoe e-commerce wordt ingezet om consumentendata te verzamelen en koopgedrag te manipuleren. Het gaat ook in op de ethische problematiek die dit met zich meebrengt.

Je vindt het boek in onze catalogus: Het koopinfuus: hoe we verslaafd worden gemaakt aan online bestellen / Chantal Schinkels

Aanwinstenmail

Via de mail op de hoogte gehouden worden over onze aanwinsten? We versturen wekelijks aanwinstenmails over nieuwe boeken die je bij ons kunt lenen. Je kunt je aanmelden voor deze mails als je inlogt op onze website met het nummer op je pas dat begint met 083 en je wachtwoord. Ga vervolgens naar ‘Mijn menu’ en naar ‘aanwinstenmail’ om je aan te melden.


Bekijk ook alle andere boekenvondsten!