home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Boekenvondst 124- elke dinsdag nieuwe boeken

di 20 jun 2023

Elke dinsdag stallen we nieuwe boeken uit in de bieb. In het schap ‘Nieuwe boeken’ vlakbij de balie. Populaire boeken, maar ook boeken die aandacht verdienen vanwege hun bijzondere inhoud. Echte boekenvondsten dus.

Kamiel de kameel

Er komt een nieuw dier op de boerderij: Kamiel. De dieren weten niet zo goed wat ze van die kameel moeten denken. Hij doet alles anders. Maar als Kamiel een kennismakingsfeest geeft, wint hun nieuwsgierigheid het van de twijfel. Prentenboek met vrolijke, zachtgekleurde potloodtekeningen. Vanaf ca. 4 jaar.

Je vindt het boek in onze catalogus: Kamiel de kameel / Pim Lammers en Suzan T’Hooft

Haal alles uit je geld

Een boek met tips en adviezen om meer grip op uitgaven te krijgen en geld te besparen. De auteur laat zien hoe je een zo leuk mogelijk leven leidt met een zo klein mogelijk budget. Aan bod komt onder meer het omgaan met productprijzen en aanbiedingen, hoe goedkoop of gratis duurkoop wordt, hoe je inzicht krijgt in je uitgaven, hoe marketingtrucs je benadelen, hoe je een slimme voorraad aanlegt en hoe vaste lasten kunnen verdwijnen. Helder en zeer begrijpelijk geschreven. Gierige Gerda is een pseudoniem van Minke van Kuijen. Ze is bekend van haar Instagram- en Tik Tok-video’s (@gierigegerda). Daarnaast heeft ze een populaire podcast.

Je vindt het boek in onze catalogus: Haal alles uit je geld / Gierige Gerda

Aanwinstenmail

Via de mail op de hoogte gehouden worden over onze aanwinsten? We versturen wekelijks aanwinstenmails over nieuwe boeken die je bij ons kunt lenen. Je kunt je aanmelden voor deze mails als je inlogt op onze website met het nummer op je pas dat begint met 083 en je wachtwoord. Ga vervolgens naar ‘Mijn menu’ en naar ‘aanwinstenmail’ om je aan te melden.


Bekijk ook alle andere boekenvondsten!