home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Boekenvondst 12 – elke dinsdag nieuwe boeken

di 22 dec 2020

Elke dinsdag stallen we nieuwe boeken uit in de bieb. In het schap ‘Nieuwe boeken’ vlakbij de balie. En daar deden we vandaag toch een mooie Boekenvondst…

Waar is de professor?

BASE__COVER-OF

In Fort Enigma van Dianne Arentsen lezen kinderen vanaf ongeveer 10 jaar over de 13-jarige Lex, die meedoet aan een toernooi voor kinderen met bijzondere talenten. Het toernooi speelt zich af op het eiland Stromheuvel en de kinderen moeten raadsels oplossen. Totdat de professor ineens is verdwenen!

Dit is een bijzonder boek, want het puzzelverhaal is ingedeeld in kamers in plaats van hoofdstukken. Met raadsels, geheimschrift en QR-codes!

Elke dinsdag lichten we een of meerdere Boekenvondst uit. Wil je het boek lenen? Reserveer het online.

Aanwinstenmails

Via de mail op de hoogte gehouden worden over onze aanwinsten? We versturen wekelijks aanwinstenmails over nieuwe boeken die je bij ons kunt lenen. Je kunt je aanmelden voor deze mails als je inlogt op onze website. Dat doe je met het nummer op je pas dat begint met 083 en je wachtwoord. Ga na het inloggen naar ‘Mijn menu’ en dan naar ‘aanwinstenmail’ om je voor deze mailservice aan te melden. Afmelden kun je doen op dezelfde manier.