home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Bedankt David, en alle andere vrijwilligers

ma 6 dec 2021

David ondertekent zijn vrijwilligerscontract.

Dit is David. Hij is de jongste vrijwilliger van de bibliotheek. En misschien ook de meest fanatieke! David maakte kennis met het vrijwilligerswerk bij de bieb door zijn MAS stage. Dat is een verplichte stage voor leerlingen van de middelbare school. Zo komen jonge kinderen vaak voor het eerst in aanraking met vrijwilligerswerk. David koos voor een stage bij de bibliotheek.

Hij koos er ook voor om bij ons te blijven nadat hij zijn stage had afgerond! Daar zijn we best trots op. David helpt bij de Media Makerspace en is dé chef pannenkoekenbakker tijdens de Kinderboekenweek. Nog steeds heeft hij het bij ons naar zijn zin. “Het is erg leuk om te helpen kinderen een leuke dag te geven en ik leer er zelf ook heel veel van. De medewerkers van de bibliotheek en de Media Makers Space zijn altijd heel aardig en erg fijn om mee te werken. Ik vind het gewoon super leuk om onderdeel te zijn van de Media Makerspace* en ik hoop dit nog lang te doen!”

Bedankt allemaal!

Dat hopen wij ook David, we zouden je niet willen missen! We danken jou én al die andere fijne, lieve enthousiaste en gezellige vrijwilligers. En vandaag nog een beetje extra omdat het op 7 december de Nationale Vrijwilligersdag is. Uit de grond van ons hart… Bedankt allemaal!!

  • Ook MAS-stage lopen bij de bibliotheek? Dat kan! Het aantal uren is in overleg. Je kunt hiervoor een mailtje sturen naar Susanne Mol.
  • Ook vrijwilliger worden? Wees welkom! Kijk hier voor meer vacatures  

* In de Media Makerspace verkennen kinderen van 8 t/m 13 jaar de wereld van media en techniek, variërend van het maken van 3D-ontwerpen tot het uitvoeren van proefjes in het Science Lab. Check onze agenda om te zien welke activiteiten wij organiseren.