home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

auteurs

Youssef Jahfa

Youssef Jahfa

Wie ik ben

Hi! Ik ben Youssef Jahfa! Geboren en getogen in Casablanca in Marokko. Ik heb rechten gestudeerd en kwam in 1996 naar Nederland om mijn studie te vervolgen. Naast gitaarspelen en motorrijden schrijf ik graag verhalen (young adults en fantasy), gedichten en liedjes.

Waarom ik ben gaan schrijven

Zolang ik me kan herinneren hou ik van lezen en schrijven. Gitaarspelen en teksten bedenken zijn altijd mijn passie en uitlaatklep geweest. Ik voel me ook het gelukkigst als ik in één van de verhalen die ik bedacht heb kan instappen en de wereld om mij heen vergeet.

Mijn manier van werken

Ik schrijf om verhalen te vertellen en om te vermaken met het streven om een stukje bewustwording op te wekken bij de lezers. Ik laat mij overal inspireren en schrijf graag over maatschappelijke thema’s om zowel jonge als oude(re) lezers te bereiken.

Mijn schrijftip voor anderen

Begin ergens en schrijf het zoals jij je het inbeeldt. Op internet zijn er genoeg handleidingen en tips hoe je een verhaal/boek schrijft, maar onthoud, het is jouw verhaal en jij vertelt het zoals jij het ziet in jouw hoofd. Ik probeer het verhaal te vertellen alsof de lezer tegenover mij zit.

Mijn boeken

Kijk hier voor mijn website.

Foto: Pieter Hoekstra