home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Activiteiten in het teken van duurzaamheid

za 1 mei 2021

Een selectie (online) activiteiten van De tweede verdieping die in mei in het teken staan van duurzaamheid!

PLUS-café: Energiemanagement

Elke maandag | 14.30 – 15.30 uur | online

Haal meer uit je portemonnee door in huis te verduurzamen. Ook op persoonlijk vlak kun je door energiemanagement veel winnen. Ga met elkaar in gesprek over het verdelen van energie. Deelname is gratis en aanmelden gaat makkelijk online.

Het PLUS-café is het lifestyle-café voor bewuste 55-plussers uit Nieuwegein en omgeving, met activiteiten en workshops rondom gezondheid, lifestyle, cultuur, digitale media of de actualiteit.

Ouder-kindochtend: Duurzaam opgroeien

Elke woensdag | 10.00 – 11.00 uur | online

Elke woensdag vindt er een ouder-kindochtend plaats. Dit is een gezellige bijeenkomst voor (groot)ouders en hun kinderen en kleinkinderen (0-3 jaar). Elke maand is er een ander thema, deze maand is dat ‘Groen doen: hoe pas je dat toe in de opvoeding van je kindje?’ Deelname is gratis en aanmelden gaat makkelijk online.

Voorleeslunch: Een gezond klimaat

Woensdag 26 mei | 11.00 – 13.00 uur | in de bibliotheek

Elke laatste woensdag van de maand is er vanaf 11.00 uur een Voorleeslunch voor senioren in de bibliotheek. Deze maand serveren we lunch met teksten van de Klimaatdichters en teksten van David Attenborough. Deelname is gratis voor leden en aanmelden gaat makkelijk online.

Meer informatie over al onze activiteiten vind je in de agenda!