home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Voorjaarsvakantie: activiteiten voor kids

do 15 feb 2024

Er is weer van alles te doen in de voorjaarsvakantie, zoals de Lichtjesroute op Fort Jupthaas.   

Op woensdag 21 februari kunnen kinderen samen met hun (groot)ouders tussen 17.30-20.30 uur een lichtjesroute lopen over het Forteiland van Fort Jutphaas. Krijg een rondleiding door de kasteeltuin en geniet na afloop van warme chocolademelk bij het vuur. Onderweg zijn er allerlei activiteiten voor jong én oud en worden er hapjes en drankjes verkocht Bij de Fortwachter. Tel alle schaapjes, dans je dromendans en geniet van een mooi verhaal voor het slapengaan.  

Let op: de laatste starttijd is 20:00 uur. Trek wel laarzen en warme kleren aan. En neem natuurlijk je zelfgemaakte lichtje (of zaklamp) mee. Op 21 februari knutsel je je eigen lichtje bij Bouwgein en bij de Fortwachter.
Komen jullie met de auto? Parkeer op de gratis parkeerplaats van ROC Horeca & Toerisme (Newtonbaan 12).  Volg vanaf hier te voet de pijlen naar Fort Jutphaas. 

Activiteiten in de voorjaarsvakantie  

De Lichtjesroute 2024 wordt georganiseerd door de partners van Kinderplatform Nieuwegein. In de voorjaarsvakantie organiseren de partners nog veel meer leuke activiteiten! Bekijk alles op www.facebook.com/KinderplatformNieuwegein