home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Van klacht, naar kracht en kans, kom naar Lucky Life

do 31 mrt 2022

“Als ik vertel dat je elke dag een half uur moet sporten, dan komen maar weinig mensen daadwerkelijk in beweging. Dus ik vertel over kleine aanpassingen, dingen die je in een minuut kan doen. Kleine wijzigingen leiden tot enorme verschillen!”

De kick-off van een nieuw thema van onze community Lucky Life op 7 april (van 15.00 tot 16.00 uur) wordt verzorgd door Sylvie Vizzino van positievetijd.nl. Elke maand verdiepen we ons in Lucky Life in een ander thema, toegelicht door een gezondheidsprofessional. Ook delen we onze eigen kennis en ervaringen en ontdekken we samen hoe je kan werken aan een betere gezondheid.

Sylvie vertelt met veel passie over de klachten, krachten en kansen die zij persoonlijk in Nieuwegein heeft ervaren en gevonden. “Maar vooral over de kracht om onze eigen kansen op een gelukkig en gezond bestaan te vergroten. Want hoe zet je een klacht om naar kracht en een kans? Dat hoeft niet met grootse stappen en enorme omwentelingen! Het kan klein beginnen.”

Tips en een presentje

De mensen die komen krijgen praktische tips en handvatten en kunnen er volgens Sylvie zeker van zijn dat het dingen zijn die je meteen in je leven kunt toepassen. “Ook heeft de bieb voor een mooi presentje gezorgd, als dat geen teaser is! Maar meer vertel ik niet hoor, dan moet je gewoon komen!”

Lucky Life VAN KLACHT NAAR KANS  

Kom ook op 7, 14, 21 en 28 april | 15.00 – 16.00 uur (en op zeven april dus de Kick-off door Sylvie Vizzino).
Samen investeren we in jouw gezondheid!