home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Online cursus van de maand: Vitaliteit

di 15 nov 2022

‘Ouder worden, jong blijven’ is het thema van november en Nederland Leest. In deze maand gaan we het gesprek aan over ouderdom en hoe we daarmee omgaan. En dan heb je het al snel over vitaliteit.
Je kunt verschil maken door te letten op bewegen, voeding en slaap. Wil je weten hoe het met je huidige vitaliteit staan en hoe je daar eventueel een positieve verandering in aan kunt brengen? Volg de gratis cursus Vitaliteit.

Meer weten over vitaliteit?

Wat kun je nog meer met je bibliotheekabonnement dan boeken lenen? Nou, veel. Bijvoorbeeld één van de 160 online cursussen volgen van de onlinebibliotheek (je weet wel, waar je ook e-books en luisterboeken kunt lenen met je abonnement). En ook hiervoor geldt: met je abonnement is het allemaal gratis, dus je mag ze ook alle 160 volgen.

Volg gratis online cursussen met je abonnement

Het is een breed scala aan onderwerpen, zoals werk (solliciteren, functioneringsgesprek, timemanagement…), gezondheid (slapen, burn-out, vitaliteit) en persoonlijke kracht (kritisch denken, sociale intelligentie en de kracht van falen). Elke maand lichten we een cursus uit.